Ansatte

Administrasjonen

Silje Austbø

Stilling: Daglig leder
924 49 709
naustvika.barnehage@norlandia.com

Silje var ferdig med bachelor utdanningen Førskolelærer i 2002. Ho har tatt Caoching kurs ved BI i 2004, Sertifsert Vip-24 i 2015 og Nasjonal lederutdanning på NHH i 2016. Silje har i sin tid som pedagogiskleder tatt kurs i DUÅ i 2010, COS i 2014 og Trygg i Fjell i 2017. Ho har kurs i Brannvern/fobtrot og HMS/verneombud. 2019 deltok ho på kurset "Effective Classroom Mangement Skills Training" fra De Utrolige Årene. Hun har hatt en lang og lærerik tid som pedagogisk leder før hun i 2013 ble daglig leder i Naustvika. På fritiden er Silje handball trener og spiller selv litt Oldgirls handball enda. Silje har jobbet i Naustvika siden 2009.

Dino skolen

Egnebua

Malene -

Stilling: Pedagogisk leder

Malene var ferdig med bachelor som Barnehagelærer i 2016 og høsten 2016 begynte ho som barnehagelærer i Naustvika. I fra 2018 gikk Malene over i stillingen som pedagogiskleder.

Liz -

Stilling: Pedagogisk leder

Liz var ferdig med bachelor utdanningen Førskolelærer i 2011 og begynte i Naustvika i august samme år. Ho har tatt Cos i 2014, TIF i 2017 og Tegn til tale i 2019/2020. Liz er en som liker å undre seg sammen med barna og er gjerne med å utforsker småkryp i naturen. Ho er rolig og tolmodig, noe som barna verdsetter. Ho kan også gjerne dra i gang en musikksamling med rytmeinstrumenter og bevegelser.

Kathinka Sofie -

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Kathinka tok ett halvt års studie i Barns utvikling, lek og læring i 2017 på NLA. Ho har tegn til tale fra 2012 med påbygg 2019/2020, COS kurs fra 2014 og DUÅ tok ho i 2016. Kathinka er opptatt av at barna skal få oppleve mestring via å klare ting selv, med en støttende voksen. Ho var en pådriver når vi jobbet med prosjektet -Back to Basic, basert på prinsippene fra boka "La meg få klar det sjøl". Kathinka er er gald i å ha samlingstunder, ho har en veldig god kreativitet og estetisk uttrykk. Og ikke minst er ho en lekende voksen.

Elin -

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Elin har lang fartstid fra barnehage og begynte i Naustvika høsten 2012. Ho tok COS kurs i 2014. Elin er en omsorgsfull dame. hun har mye kjærlighet å gi i hverdagen både til voksne og barn. Hun er en trygg voksen med mye humor og glede i hverdagen.

Margit -

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Margit har jobbet i Naustvika siden åpningen i 2004. I 2016 var ho deltar i Erasmuss+ prosjektet innen for IKT og i 2014 var ho på kurs i Digitaleverktøy i barnehagen.Ho har DUÅ fra 2008, Cos fra 2014 og TIF fra 2017. Tegn til tale tar ho oppfriskning på i 2019/2020. Margit er opptatt av at barna skal få oppleve mestring i å klare ting selv og var med da vi startet prosjektet Back to Basic i 2014. Margit har gjennom sin lange fartstid i barnehage alltid vært opptatt av at barna skal får sunn og næringsrik mat. Ho er alltid klar for å finne nye smaker og omfavner vårt konsept Mat Med Smak fantastisk.

Linda -

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Linda begynte i Naustvika høsten 2008. Ho er også brannvernleder og har kurs innen for risikoanalyse og Brannvernlederkurs. I 2016 var ho med på Erasmuss+ prosjektet IKT i barnehagen. Linda er vår kunnskap & innovasjons ambassadør. Linda er en sprudlende dame med mye omsorg, engasjement og er opptatt av at barna skal ha det best mulig. Barna elsker når Linda forteller historier til dem. Linda er en voksen som undrer seg sammen med barna, både når det gjelder små og store ting.

Havsølv

Solgunn -

Stilling: Pedagogisk leder

Solgunn var ferdig med bachelor utdanningen Førskolelærer i 2002. Ho tok i 2009 DUÅ, i 2016/2017 tok ho kurset Endringsledelse i barnehage via Fjell kommune. Solgunn er en trygg havn for barna. Hun er kreativ og handy og setter ideene ut i live med barnas deltakelse i prosessene. Solgunn elsker turer i skogen og synes det er ekstra kjekt når lunsjen kan nytes ute. Ho begynte i Naustvika i 2009.

Therese M -

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Therese var ferdig utdannet Barne og ungdomsarbeider i 2017. Ho hadde 2 år på folkehøgskole, ett som elev og ett som stipendiat før ho vendte tilbake til barnehage. Therese har musikk og dans som en stor lidenskap. Hun er opptatt av å bygge gode og trygge relasjoner til barna. Elsker humor og sprer rundt seg med positivitet og godt humør.

Lene Kristin -

Stilling: Barnehagelærer

Lene var ferdig med bachelor utdanningen i 2016 og i desember 2018 fullførte ho Master utdanningen i Barnehagekunnskap. Lene begynte i Naustvika i august 2018.

Bianca -

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Bianca begynte som ringevikar i Naustvika høsten 2008, og har hatt lengre vikariat og har 20% fast stilling hos oss. Bianca har tatt COS kurs i 2014, Trygg i Fjell i 2017 og DUÅ i 2018. Ho er en undrende, engasjert og omsorgsfull voksen. Ho har barna i fokus og ønsker at alle skal ha det bra. Bianca er en trygg og lekende voksen, og har mye kunnskap som barna facinerer seg over og lærer av i hverdagen. Ho er glad i å lese og ha musikksamling, der ho ofte drar frem gitaren.

Hengjo

Kine -

Stilling: Pedagogisk leder

Kine var ferdig med bachelor utdanningen Førskolelærer i 2002. Ho har tatt DUÅ i 2008, COS-kurset i 2014, Trygg i Fjell i 2017 og I 2016/2017 tok ho kurset Endringsledelse i barnehage via Fjell kommune. Kine er omsorgsfull, og er opptatt av at barna får en trygg hverdag hos oss. På fritiden liker hun å reise på hytten med familien og venner. Kine har jobbet i Naustvika siden 2006.

Hildegunn -

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Hildegunn var i november 2019 ferdig utdannet Barne og ungdomsarbeider. Ho har ved flere anledninger vært i dispensasjon som barnehagelærer og gjort en utmerket jobb. Fra før har ho COS kurs tatt i 2014 og IKT opplæring i fra 2015/2016. Hildegunn er en del av Dinoskole teamet og tok i 2019 kurset "Effective Classroom Mangement Skills Training" fra De Utrolige Årene. Hildegunn er rolig, støttende og kreativ og når ho tar frem trommen samles barna rund henne. Hildegunn er en god båtfører og tar gjerne barna med en tur på sjøen. Turer med barn i nærområde, i marken eller opp på Spjeldsfjellet er noe ho liker godt å gjøre med barna.På fritiden er Hildegunn mye på tur og finner gjerne en ny rute på DNT som ho kan ta med familie eller venner på. Hildegunn har jobbet i Naustvika siden 2006 Hildegunn er tillitsvalgt for Fagforbundet.

Josephine -

Stilling: Vikar

Josephine har vært Aupair i fra 2008 i Singapore, Danmark og Norge før ho i 2017 startet i Naustvika. Ho er glad i musikk og dans, har god ordensans og er alltid smilende og blid. Josephine finner du i lek blant barna på gulvet.

Anette -

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Anette begynte i Naustvika i sommeren 2014. I 2019/2020 har ho tatt Tegn til tale kurs. Ho er en kreativ og ernergisk voksen som ofte bruker musikk og dans sammen med barna. Anette har mye energi og bruker den sammen med barna. Ho er en pådriver for JUMP! -fysisk aktivitet hver dag. Anette er tar gjerne med seg en gruppe barn på tur med mottoet- ut på tur aldri sur.

Ragnhild Marie -

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Ragnhild har jobbet hos i Naustvika siden 2013. Ho har COS-kurs fra 2014 og tok Trygg i Fjell kurs i 2017 og har svennebrev som konditor fra 1993. Ragnhild er barnas trygge fang. Hun elsker å lese bøker, å sitte på gulvet å leke med barna. Ragnhild er god på å se hver enkelt barn. På fritiden liker ho reiser på turer i Norge med bobilen sin.

Ann-Christin -

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Ann Christin har vært i Naustvika siden oppstarten i 2004 g har lang fartstid i arbeid med barn. I 2014 tok ho COS kurset. Ann Christin deltok på kurset Mat Med Smak i 2019 og er med på å implementere dette i barnehagen. Ho er ambassadør for JUMP! i Naustvika og samarbeider på tvers med resten av Norlandia i Region Vest. Ann Christin er en kreative skjel og ho liker godt å holde på med formingsaktiviteter. Ho er en god båtfører og lommekjent i områdene for gode turer både til sjøs og til lands. Det siste året har ho også vært instruktør på Sprek og blid Ågotnes. Ann Christin liker å være aktiv og bruker mye av fritiden på turer i skog og mark, bestige fjell og ho elsker å kjøre helikopter.

Naustloftet

Therese -

Stilling: Pedagogisk leder

Therese var ferdig med bachelor utdanningen Førskolelærer i 2007. Ho har også svennebrev i konditorfaget fra 2000. Therese er en dame med stor ordensans og skaper ett forutsigbart arbeidsmiljø og læringsmiljø på avdelingen. I 2016/2017 tok ho kurset Endringsledelse i barnehage via Fjell kommune. Therese er Dinoskole leder og tok i 2019 kurset "Effective Classroom Mangement Skills Training" fra De Utrolige Årene. Ho har jobbet i Naustvika som pedagogiskleder siden august 2010. Therese er verneombud i Naustvika.

Anette L

Stilling: Vikar

Anette er sprudlende og positiv dame med godt humør. Ho er veldig god på tegning og kreativ og oppfinnsom i formingsaktiviteter. Anette jobber hos oss hver fredag, resten av uken jobber ho som frisør på Pink frisørsalong.

Jannicke Blom

Stilling: Barnehagelærer

Jannicke er ferdig med bachelor utdanningen Barnehagelærer i juni 2020. Jannicke er opptatt av barns medvirkning og tar utgangspunkt i det barna ønsker. Hun er opptatt av at barna klare ting selv med veiledning og støtte. Hun er kreativ. Har en lidenskap for sanserom og estetiske aktiviteter. Barna kommer til henne for de gode samtalene.

Anny -

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Anny tok DUÅ i 2008, COS-kurs i 2014 og Trygg i Fjell i 2017. Anny er en snill og omtenksom dame som er glad i musikk og spiller gitar. Ho leser gjerne en bok med en eller flere barn i armkroken. Anny har jobbet i Naustvika siden åpningen av barnehagen 2004.

Rebecca -

Stilling: Fagarbeider

Rebecca var ferdig med fagprøven i Omsorgsarbeiderfaget i 2001 og begynte i Naustvika høsten 2012. I 2016 tok ho DUÅ. Rebecca møter deg alltid med et stort smil. Elsker dramatisering og innlevelse i historier og eventyr. På turer blir det laget eventyr hvor barnas medvirkning har stor betydning.

Notbøteriet

Veronica -

Stilling: Pedagogisk leder

Veronica var ferdig med bachelor utdanningen Førskolelærer i 2004. Dette er en dame som har barnas beste i fokus, ho er glad i friluftsliv og har alltid en klem å gi. Ho har kurset De utrolige Årene fra 2009 og tok i 2019 kurset "Effective Classroom Mangement Skills Training" fra De Utrolige Årene, Veronica er med i Dino skole teamet. Ho har i 2009 tatt kurset ledelse i et pedagogisk utviklings land og kurset Endringsledelse 2016/2017 via Fjell kommune. COS tok ho i 2014 og kurset Trygg i Fjell i 2017. Veronica har jobbet i Naustvika siden februar 2012. Veronica er tillitsvalgt for Utdanningsforbundet.

Karoline -

Stilling: Barnehagelærer

Karoline var ferdig med bachelor utdanningen sin Barnehagelærer våren 2019. Ho har tidligere jobbet som sommervikar og ringevikar under studietiden. Ho begynte som barnehagelærer hos oss august 2019. Fordypningsfaget til Karoline er språk, tekst og matematikk. Karoline har en egen rolighet og er en trygghavn for barna. Ho er alltid sprudlende og bli og tar utfordringer på strak arm. En ser fordypningsfaget igjen i kreativiteten til Karoline og det blir fokus på realfag og estetikk i samarbeid med barna.

Anita Helen -

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Anita har vært i Naustvika siden oppstarten i 2004 og har lang fartstid i arbeid med barn. Før 2004 jobbet ho som dagmamma. I sin videregående utdanning valgte ho Hotell og næringsmiddelfaget, ett av fagene var kosthold og ernæring som ho i dag knytter opp i arbeidet med Mat Med Smak. Anita er en tålmodig og omsorgsfull person som en lett blir kjent med.

Elin -

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Elin har lang fartstid fra barnehage og begynte i Naustvika høsten 2012. Ho tok COS kurs i 2014. Elin er en omsorgsfull dame. hun har mye kjærlighet å gi i hverdagen både til voksne og barn. Hun er en trygg voksen med mye humor og glede i hverdagen.

Andre ansatte

Laima -

Stilling: Kokk

Laima er kokken vår og hun jobber i to Norlandiabarnehager. I 2012 begynte hun i Naustvika barnehage og i 2015 begynte hun i Capella. Hver tirsdag, onsdag og torsdfag tryller hun frem de deiligste retter. Laima har utdanning innen Catering teknologi og organisering, samt kokkeutdanning og bachelorgrad i Grunnleggende forretning og økonomi. Hun har i tillegg jobbet som kjøkkensjef i restaurant i hjemlandet Litauen i 20 år. Hennes filosofi er at mat skal være frisk, sunn og hjemmelaget. Laima ønsker at alle barn skal lære å smake på all mat, fordi "Gode matvaner har man med seg hele livet.".

Madeleine -

Stilling: Barnehagelærer

Er i permisjon til august 2021